Phillips Hue – smarta lampor som är snälla mot både din plånbok och miljön

En trend som blir allt populärare i svenska hushåll är att skaffa smarta saker till ens hem. Det kan röra sig om smarta kylar, avancerade TV-apparater eller högtalarsystemet som kan spela i hela huset samtidigt. Men en sak som kräver väldigt lite tid och pengar för ett fantastiskt resultat är smarta lampor från Phillips Hue.

De smarta lamporna från Phillips Hue har verkligen tagit marknaden med storm. Phillips Hue tillverkar smarta lampor som till mångt och mycket liknar traditionella glödlampor. Det som gör att Phillips Hue skiljer sig från mängden är dock att deras lampor är LED. Detta betyder dels att de håller mycket längre, men även att man själv kan bestämma vilken färg som man vill att lamporna ska lysa i. Genom att ladda ner appen, som är gratis att ladda ner och använda sig utav, så kan man välja bland 16 miljoner färger på en färgskala, för att sedan experimentera och hitta något som passar just dig och ditt hem perfekt.

För att installera lampor från Phillips Hue så krävs det inte att man köper nya armaturer eller liknande. Istället så skruvar du bara in din nya lampa precis som du hade gjort med en traditionell glödlampa. Att koppla upp sin lampa på appen är dessutom väldigt enkelt och smidigt. Man kan sedan koppla ihop alla sina lampor för att skapa häftiga effekter. Genom appen så kan man också slå av och på lampor, oavsett var man befinner sig någonstans.

Inte bara snyggt och smidigt, utan också fantastiskt bra för miljön

Förutom att de ger en helt fantastisk belysning så för LED-lamporna från Phillips Hue också med sig en rad andra fördelar som gör beslutet att byta till systemet mycket enklare. LED-lampor har en oerhört mycket längre brinntid än en vanlig glödlampa. En traditionell glödlampa som man köper i butik har som regel ungefär 1000 timmars brinntid. När man jämför det med Phillip Hue’s imponerande brinntid på över 25 000 timmar så är det lätt att förstå varför man inte bara är skonsammare