Ge dina gäster ett unikt placeringskort på årets fest

Barn med fräknar och stora leenden som leker vattenkrig och njuter av sommarvärmen i trädgården. Solen skiner och det är svårt att inte le när man hör den vackra fågelsången. Gräs mellan bara tår och doften av nyklippt gräs fyller kroppen med en känsla av glädje. Dagarna spenderas på cykelturer till glasskiosken och varma dagar är det stranden som gäller. Sommaren som vi så länge väntat på är här, och de långa sommardagarna bjuder på både fest och högtider. Det blir både studentfester, bröllop och grillkvällar med familj och vänner.

Det hållbara och miljövänliga valet

Många ser fram emot sommarens begivenheter, och de fester som kommer att hållas. Men med fester kommer självklart också en massa planering och praktiska detaljer. En viktig del av stor fest är bordsdukning och dekoration av lokalen eller partytältet. Vilka tallrikar ska användas, och hur många set med bestick ska det dukas med? Och inte minst: vem ska sitta var för att alla ska få det så trevligt som möjligt? Efter att bordsplaceringen är gjord saknas det bara placeringskort. Det finns mycket inspiration till bordsplaceringskort på nätet, allt ifrån placeringskort i trä till placeringskort i läder. Läderplaceringskort är en hållbar och miljövänlig lösning, och de slängs inte bara efter användning – läs om byRavns placeringskort här. Placeringskorten i läder är unika och personliga små gåvor till gästerna, som inte bara är placeringskort utan också en personlig nyckelring. Det handgjorda placeringskortet i läder kan användas till alla slags fester, och de finns i många olika färger och kombinationer.

De perfekta stilrena och tidlösa placeringskorten

Bröllopssäsongen står för dörren och planeringen är igång sedan länge. Det är mycket att tänka på, och det kan snabbt bli oöverskådligt. Med en gästlista som förhoppningsvis innehåller alla de personer du gärna vill ha med på festen kan du skräddarsy perfekta placeringskort till bröllop. Genom att välja placeringskort till ditt bröllop med namn kan du i lugn och ro checka av dem från listan. Placeringskorten kan designas så att de passar perfekt till den bröllopsdukning som du drömmer om. Det finns många idéer till placeringskort och hur de ska se ut, och placeringskort i läder är ett bra alternativ. Utöver att de har en tidlös och stilren design är de tillverkade i vegetabiliskt garvat skinn. De fina placeringskorten kan tas med hem av gästerna efter festen, och sedan användas som en personlig nyckelring med namn. På så vis blir placeringskorten inte bara tillverkade för festligheterna, vilket gör dem till den perfekta miljövänliga lösningen.