EA7 – valet för den som vill vara aktiv utan att kompromissa på stil 

Emporio Armani har länge varit ett självklart val för den modemedvetna mannen. Även om märkets kläder ser fantastiska ut och är väldigt sköna att ha på sig så är de inte designade för vare sig en löptur eller för ett tufft pass på gymmet. Därför har märket startat EA7, ett systermärke där Armanis odödliga känsla för stil kombineras med funktionalitet i världsklass.  

EA7 sägs ha fått sitt namn från att grundaren av modermärket, Giorgio Armani, hade nummer 7 som sin lyckosiffra. För den som är modeintresserad är Armani ett välkänt namn. Modermärket till EA7 har länge producerat italienskt mode för män som värdesätter stilrena kläder i högsta kvalitet. Armanis filosofi och designspråk skiner igenom även i EA7s utbud och här finns kläder för den som vill kunna vara aktiv och bekväm, utan att tumma en millimeter på sin stil.

Skor, tröjor och byxor  

Utbudet som EA7 erbjuder till sina kunder är oerhört varierat. Några av höjdpunkterna är dock deras T-shirtar såväl som de bekväma byxorna. T-shirtsen har en atletisk passform och erbjuds i både bomull såväl som mer sportigt material. Deras byxor är utformade för att vara följsamma och bekväma, samtidigt som de är de mest stilmedvetna byxorna i dess utförande som finns på marknaden.

Även märkets skor har blivit oerhört populära på senare år. Skorna är inte utformade för att vara renodlade springskor, utan kan istället ses som skor för den som rör sig mycket på arbetet eller i vardagen. Skorna är det perfekt alternativet för den som inte vill kompromissa på stil och sätter ett stort värde i att ha bekväma skor på fötterna. 

Ett annat populärt alternativ ur utbudet är deras kepsar. Dessa bär EA7 loggan och kommer i en lång rad olika utföranden. Märkets kepsar passar perfekt in på både golfbanan såväl som uteserveringar och är mycket bekväma.

För den som tycker om att vara aktiv och bekväm

EA7 är det perfekta alternativet för dig som tycker om att ha bekväma kläder på dig, utan att kompromissa din stil. Oavsett om du tar en promenad, slappnar av på soffan eller styrkelyfter så kommer kläder från EA7 se till at du ser så bra ut som möjligt.